A Társaság értesíti a zsidó kisebbség elismertetése iránt elkötelezett szimpatizánsait, hogy az aláírásgyűjtés a törvényi előírásoknak megfelelően június 3-tól, szombattól kezdődően július 1-ig folytatódhat. Kezdeményezésünk támogatásával, a magyarországi zsidó nemzeti kisebbség parlamenti elismertetésével páratlan történelmi lehetőség nyílik arra, hogy új formák között erősítsük zsidó identitásunkat!

Aláírás és aláíróívek igénylése és az aláírásra vonatkozó információk: június 3-tól július 1-ig minden kedden és csütörtökön 18.00-tól 20.00-ig az Újlipótvárosi Klub-Galériában (Bp. XIII. ker. Tátra u. – Radnóti Miklós u. sarok), valamint minden szerdán 17.00-től 19.00-ig a Nelson Kávéház alagsorában (Bp. VII. ker. Dohány utca 12.).

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy akinél még esetleg van régi aláíróív, azok már nem használhatók, csak az újak!!! A Társaság a Magyarországi Zsidó Kisebbségért Egyesület kéri a támogatókat, hogy a honlapon keresztül jelentkezzenek azok, akik aktivistaként tudják segíteni akciónkat; rokoni, baráti körükben is keressenek további aláíró támogatókat; jelezzék, ha a szükséges kiadásokhoz (újsághirdetések, rendezvények szervezése, sajtótájékoztató megrendezése) anyagi hozzájárulást, támogatást vállalnak.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a http://zsidokisebbseg.sofar.hu honlapunkat, ahol minden további akcióról, eseményről folyamatosan értesülhetnek, illetve iratkozzanak fel a honlapon hírlevelünkre.

Köszönettel:

Társaság a Magyarországi Zsidó Kisebbségért
Szegő András elnök